Profilunk

Mi vagyunk a bőrápolás

A Beiersdorf Kft. székhelye Budapesten található. NIVEA, NIVEA MEN, Eucerin, Labello, Hansaplast és Atrix márkáinkkal egyértelműen a fogyasztóink igényire összpontosítunk. 

A Beiersdorf Kft. egyike a Beiersdorf AG kozmetikai cég több mint 150 nemzetközi leányvállalatának, melynek székhelye a németországi Hamburgban van. Több mint 130 éve fogyasztóink egyedi igényeinek elkötelezett kiszolgálói vagyunk, és minket tartanak a modern bőrápolás felfedezőinek. Nemzetközi sikereink alapját kutatási és fejlesztési szakértelmünk, innovatív termékeink és erős márkáink képezik. A Beiersdorf NIVEA márkája a világ első számú bőrápolási márkája*. Sikeres nemzetközi márkaportfóliónk további tagjai az Eucerin, a La Prairie, a Labello, a 8x4 és a Hansaplast. Leányvállalatunk, a tesa SE a világ egyik vezető cége a nagy- és kisipari, valamint lakossági felhasználású öntapadó termékek és rendszermegoldások piacán. 

*Forrás: Euromonitor International Limited; NIVEA márka a testápolás, arcápolás és kézápolás kategóriában; 2021-os kiskereskedelmi értékesítési adatok alapján.

A Beiersdorf-ról
 • Alapvető információk

  A Beiersdorfot tartják a modern bőrápolás felfedezőjének
  Minden egyes alkalmazottunk hozzájárul a vállalat sikeréhez és folyamatos fejlődéséhez
  A termékfejlesztés során a regionális sajátosságokra és a fogyasztói igényekre koncentrálunk
  A NIVEA már több mint 100 éve sikeres márka a piacon
  Innovatív termékeink és erős márkáink képezik sikereink alapját