Felhasználási feltételek

Tekintettel az internet által kínált számtalan lehetőségre és kockázatra, kérjük, vegye figyelembe a honlapunk használatára vonatkozó alábbi általános feltételeket, amelyeket az Ön, ill. cégünk védelmében fektettünk le. Köszönjük megértését!

3. Szerzői jogok, védjegyek és egyéb oltalmi jogok

A jelen weboldalon megjelenő minden tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, grafikákat, audio- és videofájlokat, cégünk tulajdonát képezi, kivéve, ha ennek ellenkezőjét kifejezetten közöljük. (Kérjük, ezzel kapcsolatban vegye figyelembe a más oldalakra vezető linkekre vonatkozó, 4. pontban olvasható nyilatkozatot.) A jogvédett tartalom erre vonatkozó kifejezett engedély nélkül csak magáncélra használható fel, nyilvános és kereskedelmi célokra (letöltések, reprodukálás stb.) nem.  A tartalom módosítására, lefordítására, egyéb módon történő szerkesztésére vagy feldolgozására kizárólag a Beiersdorf AG erre vonatkozó előzetes, írásos engedélye alapján kerülhet sor. Tilos a Beiersdorf AG bejegyzett védjegyeinek vagy logóinak jogosulatlan felhasználása vagy azokkal való bármilyen visszaélés. 

A Sajtószoba szolgáltatásban kifejezetten letöltés céljára elérhető szöveges anyagok, fényképek és videók kizárólag szerkesztőségi célokra használhatók fel térítésmentesen. A fényképes anyagok szerkesztőségi felhasználása vagy reprodukálása esetén a forrást "Beiersdorf AG" felirattal kell megjelölni. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szerzői jogok, ill. egyéb szellemi tulajdonjogok megsértése polgári jogi és/vagy büntetőjogi következményekkel járhat. 

1. Személyes adatok

Az adatvédelemmel kapcsolatban kérjük, tekintse meg Adatvédelmi nyilatkozatunkat!

4. A felelősség kizárása

Ez a weboldal kizárólag abban az országban lakó látogatóinknak szól, illetve annak az országnak a hatályos jogszabályaihoz illeszkedik, melyet Ön www.beiersdorf.com nyitó oldalán felugró ablakban kiválasztott. Ezért előfordulhat, hogy a weblapon található tartalmak - beleértve a termékeket, szolgáltatásokat és információkat - nem megfelelőek vagy elérhetőek az adott országon joghatóságán kívül.  Amennyiben a jelen weblapon közzétett, bemutatott vagy kommunikált ajánlatok, termékek vagy szolgáltatások részben vagy egészben ellentétben állnak az Ön által kiválasztott ország jogszabályaival vagy törvényeivel, ezek érvénytelenek.  A honlapunkon található információkat a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze és ellenőriztük. Ennek ellenére nem vállalhatunk semmilyen felelősséget a honlapon található információk érvényességéért, helyességéért, teljességéért és/vagy minőségéért.
A honlapon más szolgáltatók által működtetett weboldalakra vezető linkek találhatók. A Beiersdorf AG nem vizsgálja ezen, más szolgáltatók által üzemeltett oldalakat, nem ismeri azok tartalmát, és nem vállal felelősséget vagy garanciát ezen oldalak esetleges törvénysértő tartalmáért vagy az azokon található egyéb jogsértésekért. Amennyiben azonban a Beiersdorf AG megbizonyosodik valamely link vagy tartalom törvénysértő mivoltáról, azonnal eltávolítja azt. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek, semmi esetben nem helyettesíthetik az orvosi vagy egyéb szakvéleményt. Ilyen vélemény érdekében kérjük, forduljanak orvoshoz vagy egy Önök által választott szakemberhez. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget semmilyen, a honlapon található információk alapján végzett tevékenységért. A honlap használata és az azon található információk letöltése a felhasználó saját felelősségére történik. A Beiersdorf AG nem vállal felelősséget az ebből eredő károkért, ide értve a felhasználó adatállományában, hardverében és/vagy szoftverében bekövetkezett károkat. A fentiek nem érintik az egyenes szándékosságból és tudatos gondatlanságból eredő felelősséget.

5. Záró rendelkezések

Amennyiben a jelen feltételekben foglalt rendelkezések valamelyike egy adott jogrendszer szerint jogellenes, érvénytelen vagy nem végrehajtható, ez nem érinti a rendelkezések fennmaradó részének érvényességét és végrehajthatóságát. Ha weboldalunkon jogsértést észlel, és jelenteni szeretné nekünk, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba!

2. A felhasználási feltételek frissítése

A technikai feltételek és jogi előírások változásainak következtében az érvényben lévő felhasználási feltételeket időről időre módosítanunk, ill. aktualizálnunk kell. Kérjük, hogy a honlap használata előtt minden esetben győződjön meg róla, mikor került feltöltésre a feltételek legutóbbi verziója. A legutóbbi frissítésre 2013 októberében került sor.

Beiersdorf Kft.
Tartsay V. u. 3.
1126 Budapest
Hungary

T: +36 1 457 3900
F: +36 1 457 3901

Email